Om synergin i en konsert, en valp och bra sällskap

Några bilder säger mer än några tusen ord.

Femton år tror jag det är sedan jag var på min första riktiga konsert, utan föräldrar vill säga. Det var på galaxen, det var Petter, det var då vinden hade vänt. I helgen var det nostalgi så det sprakade och snacka om att kunna leverera sin grej. Gamla som nya låtar varvat med Ison & Fille med turnén ”Ikväll är vi kungar” (#kungar2013 på twitter och instagram). Och stolt som en tupp över arrangemanget, ingen mindre än lillebror som ligger bakom. Resten fick jag ligga i soffan, mysa, äta gofrulle, dricka varm choklad,  idéspåna, leka i park och morra lite (lite oeniga om vems tur det var att ha vantarna, jag och en med kli i tänderna).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s