Möhippa

Livets första möhippa i mitt fall. Var så hemligt och jag var så laddad att jag knappt vågade blogga, twittra, facebooka dagarna innan för att inte avslöja. Och överraskningen blev total, och hela dagen helt fantastisk! Den gick till som möhippor gör mest:Vi rövade bort henne såklart, och hon fick 15 min på sig att duscha och packa allt på en packlista, bl.a. trädgårdhandskar och täckbyxor. Det var bara att kapitulera, släppa kontrollen och hänga med.

Hon fick en hel del uppgifter att utföra under dagen.

Vi brunchade på fåfängan. Vackert place och jättegott! Uppskattar lite jamón serrano och inte bara skandinavisk continentalbuffé eller engelsk frukost.

Utanför i den vackra utsikten var det dags börja på uppdragen. Till exempel finfina tips om hur man får äktenskapet att hålla från ett par som firade guldbröllop! (och ja, fotbollen var också en uppgift, men hur lätt är det att fota en bollkonstnär?)

Några sköna timmar på centralbadet.

Sen var det dags för alla att göra sig iordning, skåla i rosa, utföra de sista uppdragen och dela ut priset och käka tapas.

Slutligen dansade vi oss svettiga och fotograferade i Stockholmsnatten.

En precis lagom snäll (kanske lite väl, för bruden vaknade oförskämt pigg, men vi gillar ju henne så mycket så det gjorde inget), passande, väldigt bra planerad och förberedd möhippa och framförallt: den blivande bruden hade kul och vi med henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s