Vin(g)st!

Vinst igen!

Haft ett bra år på den fronten, men vad är det man brukar säga, ”tur i bloggtävlingar och otur på longboard?”

Ving har en tävling varje månad man får skicka in bidrag till reseberättelser och temat för september var ”Min bästa storstadssemester”. Det skulle vara inskickat under september månad och i den här ordningssonskans värld blev det typ kvart i tolv på fredagkväll. Och sen drog froctober igång så det märktes väl knappt att jag skrivit nåt, men HÄR är iallafall mitt bidrag som fick 2-5 pris, med motiveringen ”Att klämma Shanghai över en weekend tycker vi är motivering nog. Härliga bilder och roliga tips!vings hemsida 

Nästa månads tema är ”Bästa matminne från en resa”… där har jag lite svårare, jag är ju ingen gourmet. Och mjölkproteinallergiker. Men nåt ska väl gå att komma på…

En gång åt jag faktiskt sniglar…

2 reaktioner till “Vin(g)st!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s