Det här med aftonklänning…

Varit på stan igår och idag på lunch, samt nu en sväng. Försov mig imorse och har en del att göra så ska sitta kvar en stund här och gick och köpte en macka och en mums-kaffe på barista (visst vet ni att där skänker man en skolmåltid genom unicef för varje kopp kaffe man köper!! och de har supergoda ekologiska, fair-trade soja-latte)

Testade det här med provrumsbilder. Måste säga att det är ingenting jag tränat på eller hoppats på att nånsin behöva göra. Men nu börjar det likna lite panikartad stress för att hitta en bra, lagom dyr, snygg aftonklänning tills nästa fredagkväll. Det visade sig att det finns ungefär NOLL fina, en dyr och ful och några på H&M.

Imorrn sätter jag sista hoppet och går bort och letar om den finns kvar den affären som sålde balklänningar och blev rökskadat när källarlagret på stadium m.fl. brann. Nån som vet om den finns kvar och var den är nu? Postgången still? (ska ju byggas om…) Andra tips?

Avverkade: Monki, Tiger, Sisters, Kii, Only, Rut m.fl., Kappahl, Schmäcks 2nd hand (heter den inte skatboet?) Joy, och Gina Tricot.

Lagt undan 2 på H&M, de var hyffsade på. Kan tycka den ena liknar ett nattlinne mamma hade när jag var liten och att antingen båda klänningarna eller mitt skinn gärna kunde fått ha en annan nyans men man fick visst inte välja på det. Tog båda och stövlade fram till kassan och tänkte betala när hon i kassan noterade att det inte fanns nån prislapp på den ena.

Därmed har panik fått en ny definition: ”När Johanna Westberg, under sitt ShopStop-år, försöker köpa en AFTONKLÄNNING utan att kolla på prislappen”

Someone is orutinerad på att fota sig själv med mobil i provrum! Och klänningen fjorton nummer för stor. Annars rätt fin, även om jag inte gillar materialet. Och lite lik min balklänning i ryggen och skärningen. Som förövrigt är spårad till Tanzania och väntas eventuellt komma hem till jul! 

Denna gillade jag faktiskt mer på än jag trodde. Även om jag är lite less på rosa och ALLT kommer va rosa. Men för att va axelbandslös satt den uppe rätt bra. 

Enligt personalen är det inte ett nattlinne. Färgen ok, om jag vore lite brunare. Men är den glammig nog? Kanske lite mer avslappnad…. Passar mig i stilen lite tror jag.

5 reaktioner till “Det här med aftonklänning…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s