Ya está!

Sådär, alla prov avklarade.

Kom hem i måndagskväll från San Sebastian, efter några regniga dagar. Underbart fin stad! Skulle verkligen kunna tänka mig åka tillbaka. Saknar verkligen havet här.

Var jazzfestival och av alla band så var ett av Australiens poppis-band där och spelade och aussie-girlsen var som galna. Men de var faktiskt riktigt bra! Och trot eller ej så sprang de efter dem efter showen och en av dem (sångaren? jag har ingen aning) stannade faktiskt och pratade och tog bilder. Några hade massiv utekväll, inte jag. Var rätt nöjd efter en bra livekonsert. Gotta love live.

Lördagen var alla förutom jag och Jess bakis, så vi tog oss till bion och såg Betty Ann Waters, kan rekomenderas. Tränade lite spanska genom att se den dubbad. Tänkte vi går väl ut och tar ett glas och går hem sen. Det blev inte så. Men det var på tiden för en utekväll, och är man bara två har man lättare få gratis i baren….

Dock helt surrealistiskt att befinna sig i baskien, terroristland, och helt plötsligt kläcker en kille i baren: Jaha
, Sverige, ja Norge vill man ju inte åka till nu.

Va?!

Och resten är ju redan historia.

Beklagar och kan inte annat än vara stolt över hur fint de tar det trots allt. Men ligger otroligt efter i nyhetsuppdateringarna. Men fick svar från bästa vännen som bor där, tack och lov. Hon måste fått tusen sms från Sverige den dan.

Och idag var det provdag, därav frånvaro i försök att plugga. Hade inte behövts. Det jag kunde, det kunde jag. Lär mig mest australiansk slang, och kan dagen till ära säga:

I don’t think I passed with flying colours, but I think I did allright.

Nu ut och fira!

2 reaktioner till “Ya está!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s