Upplyst söndag

Que día más bueno!

Haft en riktigt lugn, skön dag med massvis med plugg. Och mucho sol. Om än några moln på förmiddagen och jag sökt lite skugga när huvudet behövt extra koncentration, (läs grammatikplugg)

Hållit till nere i centrum i Alcalá de Henares där jag bor och pluggar och suttit på uteservering och legat vid poolen och pluggat.

Skickade ett mejl till mina hudvårds- och make up-kunder imorse och påminde om solskyddsfaktor och skrev att jag använder för fullt de jag vann (läs inlägg) och de funkar bra, och som vanligt har jag Mary Kay’s ”dagdroppar” (heter egentligen day solution) med SPF25 everyday, och har hittills inte bränt mig.

Inte idag heller.

Ska inte fastna i bloggen nu utan fortsätta plugga, eftersom det är kul. Snabbkaffet är iordninggjort i min nya Segovia-mugg och jag har tre dagars dubbel uppsättning av dagstidningar,el mundo och el país, höger resp. vänster.

3 reaktioner till “Upplyst söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s