Löpargruppen är igång!

Wow vilken efterlängtad känsla, ikväll har jag haft första passet med min löpgrupp här i Umeå. Vi sprang på strandpromenaden, eller de sprang ska sägas, jag visade löpteknikövningar och sen körde de intervaller medan jag klockade och peppade, sen avslutade vi med några styrkeövningar som byggde vidare på dagens tema: höften. Höften är en av grunderna i löpning, den behöver vara stark, rörlig och hamna i rätt position för att orka springa snabbt och länge.

Efter passet var jag hög på energi och dessutom var det en strålande vårkväll så jag sprang några intervaller själv också. Nu sitter jag i soffan med en kopp te och popcorn och bara njuter. Det här har jag velat göra länge, långt innan jag ens gick löpcoachutbildningen i slutet av förra sommaren. Tänk att det fanns intresse för en hel löpgrupp precis här och nu! Jag känner mig lyckligt lottad som har 8 kvinnor som vill träna inför vårruset med mig, det är en alldeles lagom stor grupp för att hålla de personligt men ändå få känslan och peppen av att träna i grupp. Längtar redan till nästa gång!

2 reaktioner till “Löpargruppen är igång!

  • Alltså, först och främst. Hade jag bott i Umeå hade jag anmält mig på studs! När du kommer till Stockholm nästa gång är önskemålet att du kör en komprimerad version, kanske med ett gäng i resebloggsgruppen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s