Reseblues

Jag har sån resebaksmälla den här gången så det är inte klokt. Det är många som skrivit om det och det är långt ifrån första gången jag upplever det heller, men det slog till med så mycket mer kraft än vad jag var inställd på.

Tomheten efter en sån här resa. Jag vill inte packa upp, och redan ska jag packa för nästa veckas fjälläventyr som väntar. Gott så att få åka iväg så snart igen (om än något opraktiskt med tanke på jobb, kattvakt och andra vardagsbestyr) men jag vill leva kvar i Kilimanjaro och safarit ett tag till. Det är otroligt många som hört av sig och vill prata om det, jag önskar jag hade ännu mer tid att sitta och gå igenom bilder och lägga ut. Det jag fastnat mest för sen jag kom hem är alla filmklipp, så kul att ha. Jag brukar inte filma men har filmat snuttar under hela resan den här gången och jag hoppas att det ska bli en liten film så småningom. Håll utkik!

Botas det här genom att boka en ny resa att börja planera för? Eller genom att låta sig leva kvar maximalt i det som nyss hänt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s