Ny bloggkostym

Jag har precis tryckt på knappen till en uppdaterad version av bloggen. Det är inga jättestora förändringar som skett, jag har letat uppfräschning länge och landade till slut i ett tema som var väldigt likt det gamla. Det jag ville åt var funktionerna att lyfta fram några kategorier/sidor lite mer för jag vill tydliggöra när ni som vill kan träna med mig och vilka resor ni kan följa med på. Nu finns de här ovanför så det ska bara vara att klicka, hojta till om ni upptäcker något knasigt så ska jag försöka fixa det. Det finns plats för en tredje kategori och jag funderar på att kanske lyfta fram utflykts- och turtips? Vad tror ni? Eller vill ni hellre ha race reports eller kanske reseberättelser? Jag gillar tanken på att lyfta fram favoritinlägg, då går det blanda lite olika kategorier och typer av inlägg bakom just den sidan.

Nåväl, det är sjösatt och jag ska fortsätta pilla med det men först ska jag yoga. Ni kan väl förresten komma och träna med mig i sommar eller följa med på någon resa? Jag kör inga pass i Vänortsparken i år men däremot i Klabböle på energicentrum, en lunch tisdag nästa vecka. Sommarresor med systrar i bergen går som vanligt till Hemavan i augusti och nytt för i år är också en resa till italienska alperna i juli! Det ser jag fram emot. All info finns då alltså under de nya flikarna, jag lämnar er med en cliffhänger så att nån ska testa dem och se hur det funkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s