Att gå och lägga sig tidigt…

Att det ska vara så svårt? Speciellt efter ledighet, det är så fort gjort att vända på dygnet. Jag tycker det dessutom är så sjukt härligt även om jag är en morgonmänniska egentligen. Sista arbetsdagen för veckan imorgon och vi har halvdag och jag tänker jobba hemifrån eftersom det är min födelsedag och ska bli svinkallt, så jag har sparat några extra roliga arbetsuppgifter som går göra hemifrån. Lyxigt!

Lägenheten är städad och jag har fixat klart det sista återställningen efter badrumsrenoveringen så nu är det redo att visas upp och efter tre arbetsdagar är jag äntligen supertrött på kvällen. Det är väl ett ganska vanligt nyårslöfte att gå och lägga sig tidigare på kvällen (nån som känner igen sig?) men jag motiveras verkligen till det eftersom jag vet hur mycket det är värt för att orka träna mycket. Så nu klockan innan halv tio släcker jag ner allt för dagen och börjar på en god bok jag köpte till mamma i julklapp. Godnatt!

8 reaktioner till “Att gå och lägga sig tidigt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s