Om att bara göra träningen 

Träning är inte kul alla dagar. Det behöver inte vara nåt särskilt egentligen utan ibland känns det bara motigt. För en del oftare än för andra förstås, kanske framförallt om en hittat nåt som en tycker är roligt. Ett trick är också att ha ett mål, ett syfte som är äkta som kan motivera. Och att inse att INGEN tycker det är roligt varje gång. Ibland är det då helt okej att stanna hemma istället och göra något mer värdefullt av tiden, men ibland är det också likabra att bara gå och köra. Ha bestämt sig.
Jag går in på min tredje vecka med gymmande 2-3 ggr/veckan och idag var en sån dag jag skulle ha vikin mig för minsta lilla om jag inte redan hade bestämt mig. Jag ska stärka upp hela kroppen lite inför skidsäsongen så att inte ryggens trötthet och svagheter sätter stopp. Så är det med det. 

Så jag genomförde och det var varken bättre eller sämre än nåt annat men det blev gjort. Jag ser det långsiktigt och vissa dagar är det bästa med hela träningen leverpastejmackorna efteråt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s