Om en lyckad dejt med herr kantarell

Äntligen! Jag har fått kantarellglasögon. Tredje gången gillt och jag fick också sälla mig till skaran som kryper på knä och gräver bland blöta löv för att få tag i dessa små guldklimpar. Jag har aldrig varit svampfantast så jag har alltså inte försökt så många gånger men när gästerna vill plocka då vill jag ju att de ska få det. Och visst är det mumsigt med kantarell på toast eller till mosters tjälknöl…. 

Tillbaka i stugvärmen, bastun är tänd och förberedelser inför middagen pågår. Gissa vad det blir till förrätt? Lite blåbär har vi också plockat till en efterrättspaj. Livet i stugan alltså, 5+. 

2 reaktioner till “Om en lyckad dejt med herr kantarell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s