Om en stark sommarkväll


Det blev sommar igen! Dimmigt imorse så jag var såklart för varmt klädd för sen sprack det upp till en riktig sommardag och jag kände hur jag verkligen blev förvånad och hur jag har räknat ut sommaren. Men snälla ge oss några dar till av detta, det var nice.

Vacker kväll, som den på bilden ungefär, när jag cyklade till och från yogastudion i bara träningskläderna. Jag var på en vinyasaklass där som var otroligt efterlängtad. Jag förstod först när jag satte igång vad min kropp gillar det. Bra ändå med en paus för att uppskatta det och dessutom hade märkligt nog min kropp stärk på sig och blivit både rörligare och starkare. Vila sig i form, det går faktiskt. 

Lämnade studion med ett leende på läpparna och har sen packat upp min nya dator som kom idag. Så fin den är! Kan inte sluta titta på den. Varför har jag inte investerat i en ny tidigare? Jag sitter ju vid den nästan jämt. Det är ju magiskt när den startar snabbt och den väger säkert 2kg mindre än min förra. Lovely! 

Så nu är jag uppe alldeles för sent som vanligt… Dags sova, imorgon är det sjukgymnast på morgonen för tusenmilaservice och sen väntar en förhoppningsvis riktigt rolig dag på jobbet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s