Om att planera fler fjällturer

DSC_9651.JPG

Knappt hemkommen från fantastisk(a) semester så börjar planerna för nästa resa. Inte så långt utan det är repris på tjejhelg i stugan med löpning, vandring och god mat och dryck. Bastu förstås. Så fjällkartan fram, sushi på hämtmat och så skriva lista på all mat vi ska handla och planera turer vi vill göra. 

Passade bra vara hemma hos mig för Charlie kastrerades idag så jag fick instruktioner om att han kommer vara så trött och inte lämnas ensam. Sen såg jag framför mig en lugn kväll i den efterlängtade i soffan och kolla OS.  Charlie satt under soffan i en halvtimme och sen har han varit nästan precis som vanligt och så fort gästerna gått började han röja järnet i soffan som jag täckt i yogamattor i förebyggande syfte om han skulle vara slö och inte orka gå till sin toa… Av narkosen intet spår. Så slog jag på TVn och Sverige är i straffavgörande mot Brasilien i fotboll i OS, så då började jag också hoppa i soffan… Vilken kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s