Om att sova med ett levande gosedjur 

Han är så sjukt go, men oj vad han kan leva rövare på nättern. Ibland för att det är tomt i matskålen men oftast för skojs skull. Inatt har varit en bra natt men jag vaknar ändå alltid nångång, inga problem somna om oftast men det är inte som att sova en hel natt… Börjar förstå folk med sömnproblem och småbarn… Helt otroligt vad de små liven kan ta sig igenom också, att bädda in sig som en kokong i täcket hjälper föga, visst fasen kommer han åt bita i mina tår ändå! Blir det riktigt mycket mullvad på gnagarfest så stänger jag dörren till sovrummet och det går fint det med. Han är ju en jägare och ett nattdjur så vem är jag att bestämma hans sovrutiner?
För det är också mysigt att ha en katt som vill gosa och vara nära. Han lär sig mer och mer också att han kan vara med på yinyoga det är bara att krypa ihop och ligga still men på meditation då ligger han brevid och tittar på så jag inte blir störd alls. När jag öppnar ögonen efter tid minuter ligger han oftast precis framför och väntar. Lite meditation för en katt kanske också är bra! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s