Om Markus Krunegård på Sagateatern

 Vad vore Umeå utan Sagateatern? Ännu en konsert där artisten hyllar lokalen. Den må vara i renoveringsbehov, säkert energislösig och ytan har förtätningspotential för dyra bostadsrätter eller kommersiella lokaler men inget slår en konsert på Sagateatern med en artist som Umeborna älskar. 
Ikväll var det Markus Krunegård som fick stående ovationer efter en lysande insats. Jag har upptäckt en ny artist med grymma texter. Det kanske är ofint att jämföra men tänk Lars Winnerbäck, Håkan Hellström och Ted Gärdestad i ett.(samt min frisyr). 
Riktigt fint. 

PS. Snälla riv inte Sagateatern. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s