Om vardag med träning och katt 

  This fönsterbräda ain’t big enough for both of us.

Kanske bloggårets minst spännande rubrik… Men jag har vardag och jag har tränat. Sitter och redigerar fjällbilder och yogabilder till andra inlägg. Ständigt med en katt på magen eller på datorn. Han sitter hos mig eller bland blommorna, kan inte klandra honom. En kaktus bortksänkes, den är för vinglig och taggig och det ryms inte med allt annat (läs: Charlie ryms inte). 

Så grymt kul på BodyPumpen idag, vikväggen har gått sönder så det var maxat med folk på halva ytan och det märktes på stämningen! Det ska jag leva på resten av veckan när det gäller träning, vilket ös och vilken energi jag fick tillbaka från alla deltagare. Gött sen med bananpannkaka och soffhäng med senaste avsnittet Gympaläraren som jag missade igår. Med en katt på magen. Inte så dumt med vardag ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s