Om hemmafix 

  
Hade egentligen tänkt åka tillbaka till stugan men det blev ändrade planer. Som tur är har vi sol i Umeå så jag har en helt tom helg att njuta av. Torsdagen bjöd jag hemvändaren från Australien på middag, lyckade s bra med pastan och Charlie levererade mys.

 
 Igår blev det en riktigt bra eftermiddag och kväll, jag tog friskvårdstimme och knäböjde lite och sen mötte jag upp pappa och gick på studiebesök på nya hotellet på mimerskolan. Sen åkte vi till Ikea och gick i lugn och ro. Det var första gången jag var där ordentligt och det är så fantastiskt att kunna gå i bara en del och sen åka hem igen, fundera och åka tillbaka. Förr när en åkt 26 mil enkel väg hände det att det blev impulsköp och lite chansningar. Jag behövde ny säng eller sängben och hade läst på i förväg tyckte jag så jag skulle bara välja färg. Tills jag hittade en helt annan säng som också fanns i 120cm så jag slipper köpa själva sängen ny. Så det blev racing ner till ta det självlagret när vi såg det bara fanns en kvar och så köpte jag den.

Sen åt vi och gick lite på avion innan vi åkte hem igen och skruvade ihop den. Extra utmaning med en kattunge som spelar fotboll med skruvarna.  

 Tycker det blev kanonbra! Har varit nöjd med den hemmagjorda textilvarianten länge men förutom att nu ha en stabilare säng så känns det som ett lyft. 

Vi såg Modo åka ur SHL och sen följde Charlie med pappa och sov borta och nu är det jättetomt. Vad snabbt det går att vänja sig! Men lite skönt fika frukost i nya sängen i lugn och ro utan mattjyv. Fördel också med husdjur är att jag måste hålla städat dels för att han inte ska riva ner något eller äta upp något, men också för att det kommer så mycket besök. Så det här med hemmahäng istället för fjäll är överkomligt och faktiskt ganska trevligt, speciellt med lite nya möbler och blommor som blommar!   

2 reaktioner till “Om hemmafix 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s