Om somamove – release 9

Somamove R9

Ikväll hade jag smygpremiär för nya releasen i somamove. Jag gillar den skarpt, den känns som en välbehövlig utveckling till en lite ny nivå. Just därför känner jag också att den här gången vill jag ta mig ordentlig tid att känna igenom och lära mig alla rörelserna innan  jag lär ut allt. Det är mer kombinationer av rörelser den här gången, det passar fortfarande alla men det går att avancera med kroppskontrollen vilket både jag och framförallt deltagarna älskar. Det är häftigt att se hur de utvecklas! Det finns en trailer för nya releasen på somamove.com så kika in och så ses vi efter påsklovet för hela nya release 9!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s