Om att träna utomhus 

  Idag var varit en iksudag, jag var på core control för första gången nånsin på lunchen och mötte helt oplanerat en kär vän där! Jag har kommit ur coreträningen efter jul och är dessutom lite sugen på att gå core-utbildning så det var ett nödvändigt studiebesök. Riktigt bra pass! Nu mer sugen att gå utbildning.

Efter jobbet som vanligt på onsdagar var det bodypump. Körde halva nya passet, älskar nya utfallslåten. Direkt efter ett vick på mojo flex istället för en som gjort illa armen. Vi får se hur länge det behöva men nästa blir det iallafall samma kombo. 
Har gått igenom min träningsstatistik och fått svart på vitt att planen funkar (och bland annat därför jag bloggar lite mindre än vanligt) har spenderat över en arbetsvecka bara på skidor och snöskor hittills i år. Frisk luft på vintern, I love you.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s