Om foton från Höga Kusten

P2195981.jpgDet har gått en vecka sedan jag kom hem och jag filar på allt jag vill berätta och jag har försökt redigera lite foton men jag är inte klar än. Det fullkomligen rasar in bilder i deltagargruppen på facebook och många är duktiga fotografer och bloggare och har lagt ut en massa bilder redan. Som den här pvan på mig, den är tagen av Rike som jag gick med hela vandringen. Hon bor i Umeå och har en av Tysklands tre största resebloggar – Schweden und so – om Sverige! Det var en slump att vi träffades, eller ödet, vi hade mycket gemensamt.

En annan som var kul att träffa var Ironwoman Sofie Lanto. Hon tog magiska bilder!  Som den här på mig och Josefin, en annan av de tre jag vandrade med. 1602_hogakustenclassic1492

Som vanligt har jag inga egna bilder alls på mig själv så det är kul att se att jag faktiskt var där. Längtar tillbaka!

 

2 reaktioner till “Om foton från Höga Kusten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s