Om en riktigt mysig julafton 

  Vilken mysig julafton vi fick. Vi körde i vackert vinterväder och ju längre norrut desto mer snö. När vi kom fram var det julfika hos mormor och sen förflyttade vi oss hela högen till mosters hus. Jag hade hjälpt till mer än vanligt till julbordet och fått i uppdrag att göra en överraskning. Det blev baconlindade dadlar som jag smakat en gång och tyckte var jättegott. Roligt nog så gjorde de succé! Hade även gjort ägghalvor och sen kom kusin med en överraskning ända från Finland, makalöst vacker chokladkrans.
Julklappar, Julklappslek och spel. Några åkte tillbaka till Ammarnäs och vi andra sov över och hade julbord till frukost! Nu är skidorna nyvallade och vi åker vidare till riktiga fjällen. 

    
 

5 reaktioner på ”Om en riktigt mysig julafton 

  1. Ni har ju till och med vinterväder där uppe – riktig julstämning! Med många plusgrader är det lite svårare med julstämningen, men vi har firat jul ändå! Baconlindade dadlar är en favorit här oxå! Vi brukar lägga en mandel i varje. Önskar god fortsättning på julhelgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s