Om dansk design på hotellrum

   
Vi har bott på SAS Radisson Blu i Århus och jag tror faktiskt jag törs säga att det är den snyggaste sänggavel jag nånsin sett, definitivt på hotell iallafall! Jag älskar allt med den, alla sorters konst jag gillar samlade på ett ställe. Annars brukar jag inte bekymra mig särskilt om hur rummet ser ut men självklart är det kul om det är fint. 

Det är kul att komma till Danmark och se att det är verkligen ett designland, de lever upp till det ryktet tycker jag. 

 Hotellet är för övrigt av mestadels glas och inget för den höjdrädde. Hissar, loftgångar och tak är av glas. Och även om jag gillar att Perter Stordalen och hans hotell tänker miljövänligt och hälsosamt så måste jag säga att det här hotellet hade PERFEKT stekt bacon till frukost. Knaperstekt bacon, ägg cocotte, croissant, apelsinjuice, tomatjuice och kaffe, så har mina konferensdagar har börjat och det har varit strålande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s