Om julgympa

IMG_0736.JPGAtt orka, vilja, våga och kunna röra på kroppen alltså. Fy tusan vad jag älskar det!
Vi har varit i gympasalen idag och hängt i ringar, spelat fotboll och basket, stått på huvudet och händerna och jag har lärt femåringarna hänga knäveck i ringarna och visat mitt gamla favorittrick svanen.
Igår hade vi soma i samma gymnastiksal och det var verkligen hur kul som helst! Riktigt många som ville vara med, lika många som ett välbesökt pass på iksu faktiskt. Idag har jag och halva byn träningsvärk och vi laddar om inför lördag då vi kör igen, favorit i repris. Klockan 14!
Nu väntar bastu och jag är redo för julafton!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s