Om julklappstips för umebor

Här kommer ett tips till alla Umebor eller ni som vill komma hit på besök! Min kära lillebror har flyttat hem igen och med sig har han sitt eventföretag som ordnar konserter och annat. Så nu i veckan släpptes flera events i februari-mars och just nu kan du köpa 4 för 3 biljetter och ge bort i julklapp! Ett bra alternativ till en massa prylar är väl att ge bort upplevelser. Klicka direkt på bilderna så kommer du till ticnet som säljer biljetterna. Vill du ha rabattkoden så är det Stella Events nyhetsbrev som gäller.


Kodjo till Umeå

Arja Saijonmaa till Umeå

Mårten Andersson till Umeå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s