Om en härlig fredag

bild (57)

Jag och Jenny i onsdags. Inte setts på typ tio år men vi hade hur mycket som helst prata om direkt.

Jag hade en världsbäst dag igår. Torsdagkvällen gick jag på ett yogapass och sov sen som en stock och vaknade på fredag pigg som en mört. Började med inspirationsföreläsning med Niklas Modig på IKSU, älskar kombinationen med leanfilosofi och gruppträning! Mycket tänkvärt. Vid lunch kom beskedet att Tilia som jag skrev om häromdagen har blivit utsedda till årets svenska hjältar! Så kul och välförtjänt och framförallt att deras arbete blir mer synligt så de kan hjälpa fler.

På eftermiddagen ett möte som gick bra och sedan after work med brorsan med sambo och två kompisar innan vi åkte upp till Aula Nordica och gick på En skam med Soran Ismail och Magnus Betnér. Galet bra. Tänkvärt varvat med gapflabb.

Nu ser jag solen och jag har inga särskilda planer för helgen mer än slå in lite julklappar, lite egen träning och så ska jag klippa mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s