Om frukost

frukostFrukost är kanske det bästa målet? Den här är från alperna när jag var på löparvecka och nu sitter jag och tänker att jag skulle behöva stoppa i mig rejält eftersom jag har bodypump idag igen men havregrynsgröt och lussebullar är allt jag äter till frukost just nu. Rätt stadigt det med, och så gott med lussebullar till morgonkaffet att jag inte kan låta bli. Kommer behöva baka fler laddningar flera gånger innan jul!

2 reaktioner till “Om frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s