Om att strosa Gaudís gator

IMG_9733.JPGVi åt så fantastiskt gott igår, en tiorätters med spännande smaker. Det får bli ett eget inlägg senare! Nu är konferensen slut och jag har en fri dag att göra vad jag vill på. Igår när vi gick till sagrada passade vi på att gå förbi både casa batllo och casa mila, det är lätt gjort om man bara går passeig de gracia, den lite lyxigare shoppinggatan, upp från plaza catalunya så passerar man först casa batllo och sedan kommer man till la pedrera/casa mila och då är det dags svänga höger så kommer man rätt på sagrada familia efter några kvarter. Promenadtid i maklig takt ungefär 45min.
La pedrera är min favorit men tyvärr är fasaden just nu täckt av renoveringsskynke och idag har jag tänkt försöka göra saker jag inte gjort förr här så jag ska ta mig till casa battlo har jag tänkt. Därefter strosa ner i gamla stan som även om jag varit där är omöjlig att utforska färdigt. IMG_9737.JPGgatlyktor designade av Gaudí längs passeig de GraciaIMG_9739.JPGÄven markplattorna är designade av Gaudí, finns även som golv i La Pedrera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s