Om höstmode

IMG_9016.JPGJag har just gjort årets shopping. Imorse kände jag mig så seg och sunkig att jag klädde på mig en favoritklänning för att försöka muntra upp mig (kategori: ytlig tjej?).
Tricket hjälpte rätt bra och ikväll har jag ätit på vezzo och sedan gått på stan, kvällsöppet och massor med folk. Rätt kul när man inte är van, utomlands har jag ofta shoppat sent.
Vi var på nyöppningen av Tiger i deras nya lokaler i utopia (fast med ingång från gågatan) och hoppades vinna 10000kr bara genom att vara där. Så blev det inte utan vi gick vidare och på MQ och Vero Moda har jag nu fyndat en bra samling kläder för hösten. Jag shoppar sällan, framförallt inte nytt, men plötsligt så händer det, ungefär en gång per år. Nu är väskan packad för imorgon med träningsgrejer för indoor walking och ett par grymt sköna baggy jeans jag tänker vara fredagsfin i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s