Om ett vallöfte

IMG_8917
Det närmar sig nyår och då kommer löftena. Jag försöker att inte ge så mycket löften och för mig är hösten mer en nystart, mycket mer än nyåret och jag tror det sitter i sen skolåren, och nu är jag ju tillbaka i den världen igen. Jag har gjorde upp några stora mål för hösten, men jag en sak jag tänkt på länge och tog tag i vid valet och strax därefter är att slå på TVn. Jag är urkass på det, jag glömmer bort det. Några dagar försökte jag sitta och titta men lite lätt rastlös som jag är insåg jag att det är den perfekta tiden att lyssna på nyheterna och plocka med annat och förbereda morgondagen. Jag har hållit det ganska bra och just kolla på TV är det väl ingen modern människa som egentligen behöver mer av men kvällstidningarnas hemsidor och sociala media känns inte alltid som vad jag vill ha som min huvudingång av nyheter. Och nu är vi där igen, precis som efter valet. Så spännande, fast på ett ganska stökigt vis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s