Om digitalt möte för tjejer

GGM Umeå digital sensorik sliperietJag är med och anordnar detta, en ideell förening med syftet att lyfta kvinnliga förebilder och skapa nätverk mellan geek girls som är intresserade av kod, webb, design, sociala medier och affärsutveckling.

Sliperiet, en del av Umeå universitets allra nyaste del nere på konstnärligt campus har invigning i veckan och är en enda stor tanke- och tekniksmedja. Vi är med och inviger stället med tre bra föreläsare på onsdagkväll 16/9, två forskare inom datavetenskap och en retoriker som pratar kroppsspråk. Kom och mingla, lyssna och framförallt kolla in vår nya fantastiska lokal! Men anmäl dig här isåfall senast idag, söndag 14 sept.

2 reaktioner på ”Om digitalt möte för tjejer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s