Om Uppsala

IMG_8390.JPGJag har varit två dagar i Uppsala på SLU (lantbruksuniversitetet) på en konferens om ”rum för aktivt lärande”. Det är något som verkligen fascinerar mig, hur ett rum eller en lokal kan skapa beteenden och underlätta lärande. Häftigt.
Huvudet är fullproppat av inspiration, information och nya idéer och jag har öppnat anteckningsblocket för att skriva ner allt medan jag sitter på tåget till Stockholm för att spendera helgen där. Hoppas ni har en fin fredag!IMG_8352.JPGIMG_8365.JPGIMG_8367.JPGIMG_8385.JPGokej de här sista var ett sidospår, de hänger i taket på campusgymmet!

4 reaktioner på ”Om Uppsala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s