Om sommarkläder

Johanna WestbergHatt: El rastro (marknad) i Madrid, solbrillor: gatan i Barcelona, örhängen: marknad i Ecuador, väskan: souken i Marrakesh, shorts: loppis på Teg (peak performance! ett favoritfynd) sandaler: Marocko, sjal: loppis på travet, full av elefanter är den och den är så stor att jag kan svepa in hela mig i den, t-shirt och undershorts: H&M.

Vissa dagar är det roligare att klä sig än andra. Idag var en sån dag. Jag tar extremt sällan outfit-bilder och hänger inte med i vad som är trendigt i butiker men det betyder inte att jag inte gillar kläder!

Jag köper mest när jag är ute och reser och eftersom det är varmare än i Norrland ungefär överallt så är det mest sommarkläder jag fyndar på resa. Det är nästan bara basicplagg jag köper på butik härhemma. Dels gillar jag att ha saker som är annorlunda och så har jag oftast så mycket mer tid att gå och strosa när jag är på resa.

Äntligen har det blivit lite varmare och idag var det finaler i swedish beach tour, jag har gått på stan (kategori: alldeles för ringrostigt uttryck = borde jag göra oftare) och shoppat bikinis och trailrunningskor. Johanna

 

2 reaktioner till “Om sommarkläder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s