Om båten båten

Båten Umeå 2014Som jag längtat efter att känna mig ledig och få sommarkänsla! Jag Är verkligen förvånad och tacksam hur bra kroppen klarade trettio mil på cykel, inga skavanker och knappt träningsvärk. Jag var däremot så trött igår att jag blev hemskickad från jobbet, men till kvällen hade jag repat mig och kunde äntligen äta på uteservering med vänner, helt utan tankar på träning, cykling, utrustning eller logistik. 
bild 2 (6) Båten båten som ligger längs kajen vid konstnärligt campus, Umeås tredje båt, är min favorit. Den blir bara bättre och bättre för varje år. Första året var det bara båten, sedan byggde de en brygga med ett tält på och i år har tältet blivit ett inglasat rum. bild 3 (8) bild 2 (7) bild 1 (7)
Menyn ändras från år till år men har tema sydamerikanskt som vanligt och vegburgaren är lika god som alltid. 

bild 1 (10)bild 1 (8)

Jag älskar inredningen där!bild 3 (7)bild 2 (8)bild 4 (1)bild 1 (9)

5 reaktioner till “Om båten båten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s