Om uppladdning

20140610-220444-79484676.jpg
Det närmar sig. Helgen var riktigt skönt komma bort från tankarna på cyklingen, men plötsligt är det så när att det är dags att packa. Jag har inte tillräckligt många mil i benen enligt alla rekommendationer men jag är ju tjurskallig och just nu ser väderprognoserna bra ut. Jag vaknade dock med lite ont i halsen imorse och har spenderat hela kvällen sovandes i soffan. Ställde in cykeln på lunchen idag och den kändes bättre med kortare styrstam (mindre avstånd mellan sadel och styre). Det svåra är att jag vet ju inte hur det ska kännas så det är svårt att justera  något. Jag insåg för längesen att jag behöver gå på vilja, och nu finns ändå inget mer att göra än att hålla humöret upp och försöka se fram emot det. Det går sådär, men jag ser fram emot att försöka få det överstökat.

Eller som farmor sammanfattade det igår: ”har du tänkt på att det är fredag den trettonde?”20140610-220444-79484804.jpgförra veckans träning med GCK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s