Om återhämtning

Jag har inte läst speciellt mycket om hur man ska återhämta sig efter Vasaloppet. Det finns säkert de som vilar en hel vecka. Jag riktigt längtade efter att få köra mitt pass organic bodywork igår och efter det var träningsvärken som bortblåst. Kanske är jag fortfarande hög på kicken att ha klarat det.

Jag äter och sover rätt mycket fortfarande dock. Och ikväll på bodypumpen hade jag inte maxvikterna direkt. Lyftes passet igenom av att det var så många deltagare som verkligen gav järnet. Nu har nästa release kommit också så det ska bli riktigt spännande se instruktionsfilmen som spelades in i globen i höstas när jag var på supersaturday. Kul med ny musik och lite nytändning med ny koreografi, utbildning på lördag så förhoppningsvis kan jag köra igång någon låt redan nästa onsdag.

På lördag förmiddag börjar träningen inför nästa utmaning, som dock är på skoj, (läs: svinjobbigt, men inte ingår i klassikern) – toughest.

Imorgon kör jag soma move på iksu sport, det är lite rokad i schemat nu i veckan eftersom jag varit på vasaloppet och en del andra är på sportlov.

Men som sagt, jag sover massvis. Godnatt och tusen tack för alla gratulationer! Varenda klapp på axeln värmer efter den kämpainsatsen.

5 reaktioner till “Om återhämtning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s