Om att fota höst

Jag har äntligen fått tummen ur och köpt en kamera. Jag har bläddrat i instruktionsboken, lovat att inte använda auto men insåg snabbt att jag är ingen instruktionsboksläsare utan jag testar först och läser sen. Så jag plockade med mig lite choklad ur vårt sortiment i höstiga färger och gav mig ut och testade. Skymning ska vara ett av de bästa ljusen har jag hört. Jag har också hört gryning, det står säkert i instruktionsboken nånstans.

Jag valde kamera med kriterier att jag ska kunna göra den rättvisa, ha något att bli bättre med och kunna fota ute i naturen. Jag tycker något av det roligaste med att fota är att jag börjar se saker på ett annat sätt, det är därför jag gillar instagram så mycket också. Som ett skärmtak i vackra färger, former och ljus till exempel. Vem hade kunnat tro det.

Det har blivit kallt och det var dags att plocka in från odlingslådan på gården. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta hand om allt men jag har börjat hänga upp en del för att torka och resten tänker jag frossa med färsk basilika till maten och färsk mynta i isvatten.

En reaktion till “Om att fota höst

  • Så roligt att du kommit igång med kameran, vackra bilder! Blir himla sugen på den där chokladen och teet:)

    Jag har också testat mig fram med min kamera innan jag läst instruktioner, det fungerar ändå ganska bra;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s