Om second hand

Idag har jag fyndat second hand så det stått härliga till. Efter att ha njutit av den andra sortens inte-hotell-men-myskväll-och-långfrukost-med-vän har vi strosat runt lite och tittat på Gävle, fått några solstrålar på näsan, trampandes nysnö.
Second hand-butikerna lokaliserades och jag hittade bl.a. en skidjacka modell mittemellanvarm som jag behövde, några fina västar, en kjol, skor mm. Som tur var hittade jag också en fantastisk väska att bära hem allt i!

20130302-154926.jpgälskar plaketten! ”Dimensions approved for under-seat stowage on board”. Det var tydliga besked förr.

Dessutom gjorde jag en riskinvestering på ytterligare en pryl jag plötsligt fått ett behov av: en bärbar CD-spelare. Att lyssna på BodyPump-koreografin i på enkelt sätt på tex tåg. Jag kom på mig själv att bli lite besviken när den först inte verkade komma igång, men vad väntar man sig för 1kr!? Men falskt alarm, den fungerar! Det kallar jag syndigt fyndigt.

20130302-155244.jpg

35/65/#blogg100

4 reaktioner till “Om second hand

  • Härligt att cd-spelaren kom igång! Snacka om fynd ju, speciellt eftersom du var på jakt efter en! 🙂 Fint också att du verkar ha haft en riktigt fin helg! 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s