Hemma i tid

Kära bloggen,

Jag hoppas allt är bra med dig, det känns konstigt att inte ha skrivit till dig på ett tag. Själv har jag haft fullt upp på senaste tiden, inte riktigt kommit igång med vardagsrutinerna, jobbat över jättemycket och inte haft tid ens att läsa nyhetsflashen på vk. Var i stugan i helgen och där finns ju inget internet som du vet, så kan inte hålla dig uppdaterad därifrån.

Idag har jag slutat tidigt, eller tidigt är egentligen fel för jag kom till jobbet klockan sju imorse och då ska man få gå hem klockan fyra. Men det har inte hänt sen Franco dog.

Gick in i kvarterets hälsokostbutik på väg hem eftersom jag alltså passerade under deras öppettider, och gick så att säga bananas på hälsokost och teer. Köpte mig en linnedisktrasa också. Ekologisk ketchup och senap utan tillsatt socker också, så nu kan min majonäs jag fått recept på, och äntligen lärt mig göra, innehålla dijonsenap utan socker. Det är till stenålderskosten jag försöker äta nu för att bli piggare och få bättre hy, eftersom den passar mig både med min mjölkallergi, det jag gillar och också det jag eftersträvar mer samhälleligt och miljövänligt: närodlat (helst hemodlat), vilt, ekologiskt, årstidsbaserat etc.och förstås hälsosamt.

Nu har jag gjort mig en hel kanna av en av de alldeles nya teerna och ska slå på radion och sätta igång med allt möjligt jag längtat efter, läsa nyheter och bloggar, läsa ut min bok, flytta in i min nya byrå, vika tvätt (det har jag inte längtat efter) och börja längta till nästa resa som är Berlin nästa helg. Just nu känns det som om jag har all tid i världen, men jag tror att den mesta utav den kommer gå åt till att göra fiskburgare av siken jag lagnade i helgen efter ett recept jag just hittat som ser gott ut. Jag kan skriva mer till dig om det om det blir bra.

Jag hoppas vi hörs snart igen. Då ska jag uppdatera dig mer på vad som hänt i sommar och så, har gjort en hel del resor, pyssel och annat kul.

Kram från Johanna

PS. Skickar med en bild på allt jag handlade idag. DS.

PPS. Teet med nettle luktar precis som torrfoderflingor till akvarium. DDS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s