En sån där vecka

Sådärja, då var en efterlängtad resa bokad. En sån där vecka då man inte behöver tänka på nånting annat än vilken bikini man ska använda och vilken juice man ska välja till frukost.

Jag må ha rest mycket, men det är inte ofta det ser ut som på den här bilden… Även om jag älskar att luffa, gärna kombinerar resor med lite jobb, uppdrag, plugg, äventysr, enkla boenden och annat så spottar jag inte i charterglaset heller. Speciellt inte när övriga ingredienser för en gångs skull är sällskap, ledighets- och förhoppningsvis sol- och definitivt bad boost efter semestern, god mat och massa extra lyx som yoga på hotellet, utomhusjacuzzi och ja….

Om resa är en drog så är jag gravt beroende. Inga planer på att försöka bota.

(Bild lånad av apollo)

2 reaktioner till “En sån där vecka

  • Det ska bli så sjukt härligt att komma iväg! Tänk så himla roligt vi ska ha och så skönt det ska bli (ser fram emot min sena semester!). Så jag spottar inte heller i charterglaset 😉 Och jag är också grovt beroende av att resa och det bästa är att det är helt okej att vara besatt av den drogen! Det är inget som man måste botas från!:) Ha det fint! Kram

  • Underbart med resa! Vill så gärna till något varmt land, men det får bli ett annat år 😉
    Tack för kommentaren hos mig. Vad kul att du hittade till min blogg.
    Njut av semestern 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s