Helgens mobilkamera

Solen skiner, brännbollsyran, Loreen vinner…. Det är en bra helg. Sågs och firades med samma gamla flamma som jag sett eurovision med i säkert 10-15 år. Tänk att man börjar kunna säga så. Yran passerade dock förbi förutom att vi hamnade på den officiella Bränn inte Bullen-efterfesten på invito igår. Kvällens kombo: white russian + kanelbulle. Dansade till euphoria säkert tio gånger, och skålade på att då kan vi äntligen få se det på riktigt nästa år!

Tömmer man min mobilkamera på några dagar ser det ut såhär:

har fortsatt spring massvis på strandpromenaden.

längtade så mycket efter sommarkänsla att jag klipte lugg á la spanienmode. Snart dags byta till sommarhatten också.

Behind the scenes: Tre jättestora grå hundar av något slag hoppandes och skällandes i en hundgård och hela västerbottens Welsh-klubb, ca 20 hundar + mattar och hussar…däribland kursaren Elvis och syrran Freja.  Att kunna sitta still och bli fotad då….

2 reaktioner till “Helgens mobilkamera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s