Det roliga med att städa och tvätta

foto: lånad, tar gärna emot referensen!

Ibland är det faktiskt väldigt skönt att få ägna sig åt att städa och röja. Det är inte ofta, och vardagsplocket och stöket kunde jag gärna vara utan, men känslan av att all tvätt är ren och luktar gott och viks in i skåpen, att torka av en diskbänk när allting är undanstökat, att hänga fram rena handdukar när hela badrummet är rent…

Min kära mamma sa till mig när jag flyttade hemifrån ”när du städar, gör allting i ett svep och så sätter du dig i soffan och tänder ett ljus och bara njuter av det. Du kan göra det, men en vacker dag kommer du inte att hinna allt”.

Tänker ofta på de där ljusen jag brukade tända.

2 reaktioner till “Det roliga med att städa och tvätta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s