Det gick visst ingen buss heller

Jag som hade packat och gjort fika, tokstressjobbat och kastat i mig lunchen och var på vippen att gå till bussen strax efter 14. Till och med tagit med kudde. Och så går det ingen buss(j***l).

Snarare går det ingen sista sträckan Sorsele-Ammarnäs. Tänkte först det kan bero på påsklovet, men verkar inte bli bättre nästa vecka. Skämtar nån?! Jag som ägnat hela dagen åt att hålla ett öga på facebook-sidan och namninsamlingen om internet till byn. Så går det inte ens åka dit. Men jag ska inte jaga upp mig över det också, förhoppningsvis läser jag tabellen fel. Statistik/tabell-delen var alltid min sämsta på högskoleprovet.

Skam den som ger sig, jag åker imorgonbitti då. Hittade en sån underbart inspirerande bild nyss också, kommer aldrig mer klaga på tunga ben och motvilja att springa.

Du vet aldrig hur stark du är förrän att vara stark är ditt enda val...

 

3 reaktioner till “Det gick visst ingen buss heller

  • Underbart morgoncitat! Jag bara fullkomligt älskar det!:-)
    Tråkigt att det inte gick någon buss, men den linjen har aldrig varit bra. Skoj dock att du hann upp till rännet, hade verkligen velat vara med! Men jag fick en uppdatering av både lillebror och mamma sedan:-) Nu ska jag hoppa av bussen hörru men ha en fin dag! Kram

  • Underbart morgoncitat! Jag bara fullkomligt älskar det!:-)

    Tråkigt att det inte gick någon buss, men den linjen har aldrig varit bra. Skoj dock att du hann upp till rännet, hade verkligen velat vara med! Men jag fick en uppdatering av både lillebror och mamma sedan:-)

    Nu ska jag hoppa av bussen hörru men ha en fin dag! Kram

  • Åh vad jobbigt att bussen inte gick! Vet hur fruktansvärt störande det är att vänta på en buss som aldrig kommer! Men tack vare dig så kan man nu förhoppning kolla bussarna även när man ska åt andra hållet dvs när man är i Ammarnäs!:-)

    Underbart citat förresten! Jag fullkomligt älskar det! Kommer nog att hämna på min citatvägg. Men nu ska jag byta buss, men ha det toppen! Kram

Lämna en kommentar