sol ute sol inne…

Vilken fantastisk spridning det blev på gästinlägget om hudcancer igår ! Det gläder mig så mycket att Filippa ville berätta sin historia, och att så många tog till sig och delade den. Det ÄR så viktigt, det här med solskydd.

Medan bloggen slog alla möjliga rekord i antal höll jag själv i SPA-klass på Simhallen. Lika mysigt som vanligt, och det börjar kännas som att jag har fått rutin på det. Nya, stora fotbaljor också, nu ryms både hobbitar och stora personers fötter som behöver tas om hand.

Det är sådana dagar och kvällar som gör att jag älskar mitt extra jobb lite extra mycket. Få träffa människor, kontakter, lära ut, se hur andra tar till sig… Uppmuntra till att påverka helt enkelt.

Jag både sprudlar av idéer, och har lite bloggkoma efter gårdagen, känns svårt toppa det där inlägget. Dessutom är det hög tid att utföra dagsverket och har även några inlägg till delusse på att-göra-listan.

Senaste inlägget där handlar om ett sätt att få ljus och värme till sig – utan att sola! Kolla in de läckra och verkligen icke-traditionella eldstäderna

Bilder: Bloch Design. Inlägget läser du här

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s