Packar into the wild

Jag ska ha sportlov!

Vet inte när det inträffade senast, kanske på gymnasiet. För mig som varken har föräldradagar eller skolbarn känns det väldigt lyxigt.

Det är dock lite av en slump att det inträffar just på sportlovet, jag ska nämligen få följa med på en fjälltur. Långt, långt in dit knappt människor kommer…. Har aldrig varit där tidigare, så det ska bli spännande och jag är nyfiken, laddad och far runt och försöker tänka ut vad jag ska ha med mig, men kan inte komma på nånting eftersom det är en helt ny typ av resa för mig. Men på tiden lära känna hemtrakterna lite bättre efter allt flängande jorden runt. Tur att jag inte är själv den här gången, lite väl into the wild. Kanske borde ta med den boken att läsa förresten? En av alla halvlästa som blivit liggande. Förutom varma kläder, skidor och mat ska dagboken med, nåt att läsa, kamera och kikare. Klockan skiter jag i och mobilen kommer ändå inte att fungera.

2 reaktioner till “Packar into the wild

  • Den filmen är riktigt bra! Och jag antar att boken ungefär matchar filmen. Själv föredrar jag dock varmare vildmark än fjällen såhär års. 😉

    • jepp, dock inte riktigt lika bra som filmen faktiskt… mycket fakta. tagit mig igenom halva ungefär.
      och jo, jag föredrar också värme vanligtvis men ingenting går upp mot vårvinter i fjällen! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s