fin återvinning av värmeljus i Umeå stadshus

Såg det här idag när jag var och lämnade in ett bygglov. Himla fint och fiffigt må jag säga. Allt gammalt värmeljusaluminium som man efter skrämselpropaganda lydigt sorterar i återvinningen. Nu när vi går mot ljusare tider blir det lite mindre av värmeljusandet, men det dröjer länge än tills de helt är ute ur säsongen.

Så enkelt att göra själv, istället för att slänga. Och när man är less så är det ju bara att återvinna det, då har de iallafall fått varit fina två gånger. Rätt mjuka är det ju i materialet, så tror inte det är svårt göra hål och knappt ens jag behöver oroa mig för att skära mig. Klipp lite olika sorters blommor (variera bredd och form på ”bladen”/klippen) och fäst med, som här ståltråd, eller så går det säkert bra med snöre också. Och så vips ihop på en pinne eller en ring till en hemmagjord mobil.

Blev väldigt effektfullt hänga så långa i ett trapphus, men säkerligen fint i fönstret också eller ett gäng från golv till tak ett hörn av rummet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s