Shootin’ some hoops

Igår hade vi en riktig heldag med jobbet. Julgröt med våra kunder, följt av affärsplan och bra diskussioner kring kreativitetsprocessen. Därefter var det dags för SwecOlympics, vilket launchades som ”vi kommer utöva en del lagaktiviteter som kan vara lite ansträngande så ta med ombyte”

Redan på lunchen hade vi varit inne på basket och både jag och en kollega har spelat, faktiskt mötts eftersom vi båda är 84-or och vi alltid spelade i Norrbottensserien och hon är från Luleå. Funderade efter och kom fram till att det måste vara åtminstone fem år sen jag spelade senast, men suget kommer tillbaka då och då fortfarande.

Lite sugen, men lite orolig för armen tänkte jag att vi ska väl göra nån lek, typ gå med en sked i munnen med ett ägg på.

Och när vi så kommer till Hagahallen hör vi studsarna…. Och det visar sig vara lite olika, MYCKET ansträngande aktiviteter. Bl.a. skjuta basketstraffar och basketmatch!

Och i mitt lag på tre personer var även vår konstruktör från Litauen, även han basketspelare. Så jag hade turen att bli riktigt servad på matcherna för att faktiskt kunna spela lite. Oftast inte lätt på sånna jobbgrejer då inte ens alla kan reglerna. Men jag kan till min glädje säga att vi fick spela ut några stycken, stå och mata skott och dels gjorde det inte ont i armen, och takterna satt faktiskt fortfarande i. Satte nog iallafall hälften av alla straffar.

Så det kommer jag leva på hela dagen.

3 reaktioner till “Shootin’ some hoops

  • Härligt att takterna fortfarande sitter i! Men jag antar att det är lite som att cykla, när man väl lärt sig så sitter det i ryggmärgen (även fast man så klart kan vara lite ringrostig). Hur som så kom jag på att jag bara publicerat en av mina krönikor än så länge på bloggen, så jag publicerade nyss min andra. Den tredje (julkrönikan) dyker snart också upp 🙂 Ha en fortsatt bra dag tjejen! Bamsekram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s