Varma vindar

Kände ni igår?

Blåste så mycket att cyklar föll hela tiden, men insåg när jag cyklade hem från en härlig hudvårdsklass ca halv tio på kvällen att det blåste VARMT!

Jag är ju Norrlänning och har sedan i tisdags filosoferat över det och vill spontant skriva: man ska ju inte överdriva men för att va november var det väldigt varmt. +8 sas det.

 Typ som på påsk, när det är vinter men ändå varmt.

Har hunnit läsa lite mer vad fler skrev om varumärkesdagen men tycker egentligen Lotten är den som sammanfattar det bäst/mest/likt mig. Så läs hennes istället so long.

Känner också liksom Lisbet att jag redan tagit ställning och tagit in det här i mitt sätt att blogga och bo – faktiskt är det en anledning till att jag bor i Västerbotten: närheten till fjällen och ändå så stor stad det går att få i norra Sverige. Det hade varit kul bo i södra Sverige också, men då vore det så sjukt långt till Ammarnäs och jag skulle få nöja mig med att läsa Kinnas blogg.  Och ”ska jag bo i Umeå ska jag göra det bra!” har jag tänkt ända sen jag flyttade hem, och när jag tog beslutet om att fortsätta blogga även på hemmaplan och inte bara alla resor så kände jag också att det är något jag verkligen vill försöka lyfta fram, vad som händer i Umeå och Västerbotten.

Fick i och med Lotten och Lisbet två nya bloggar att följa. Lisbet är dessutom också ambassadör för kvinnors företagande. Det var inlandsspaningen för dagen.

Dags gå på kurs nu.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s