Nerifrån och upp

Har haft en sån skallebank senaste dagarna att jag faktiskt inte tagit mig för att blogga.

Istället har jag promenerat med hunden, filosoferat och träffat några bloggare på riktigt. (Jag tror det är ute att säga IRL nuförtiden, men man vet aldrig) Vi har en liten bloggrupp Umeåbloggare som träffas för att utbyta erfarenheter och hjälpa varandra. Petra är det som är sammankallande och i tisdags var även  Sara,  KarolinaAnnelie och Annika med, varav tre var nya för mig! Dock inte i cyberspace, jag har läst deras bloggar.

Det här bloggnätverket och ambassadörskapet genererar och levererar, förra veckans workshop och middag på länsresidenset och nu en inbjudan till en hel dag om Varumärket Västerbotten. Mer om detta framöver.

Bilder av Petra från workshop på länsresidenset – kvinnor på ledande positioner i Västerbotten. Inbjuden i egenskap av ambassadör.

Anledningen till rubriken är också att jag läser en bok lite sporadiskt, som jag tidigare skrivit om (här) att sortera allt på ett vettigt sätt. Och att man ska börja nerifrån och upp, och inte tvärtom som många (JAG) tänker. Till viss del blir jag ofokuserad för jag får för mig att jag måste bara städa och diska först, men börjar man med sånt tar det ju aldrig slut… vilket vore ett ”nerifrån och upp”-tänk, tror jag.

Å andra sidan så när sånt inte blir gjort mår man inte bra…

Tänker på Mary Kays filosofi och prioriteringsordning: Jag-familjen-karriären. Det är så klokt så det är inte sant.

2 reaktioner till “Nerifrån och upp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s