(Today I’m wearing this) Dress no. 5

Femte dan i rad och jag har precis vaknat efter en välbehövlig middagslur och några treo. Har en slags begynnande/släppande ont i huvudet, ryggen och nacken då mycket att göra varvats med lite träning samt lite för lite sjukgymnastik och sen komma igång med sjukgymnastik och så spänningar inför en lite spännande dag på jobbet idag och avslappning efter att ha varit på NUS igår och fått klartecken på att jag inte ska behöva fortsätta leva mitt liv som terminator.

Sitter uppe lite för sent med datorn gör jag också ofta, men nu blir det datafritt i två dagar när vi ska iväg med jobbet och det ska bli grymt skönt faktiskt. Det går att sköta dagens klänning med mobilen. Håller på och kikar på att skapa egen domän till bloggen och då fastnar jag i kodande som jag inte alls borde bry mig i, inte behärskar tillräckligt för att det ska vara värt det men som jag fastnar i och kan sitta i timtal och tycka är roligt. Nån slags terapi måste det ju vara. (ingenjör? jag?)

Och så har jag fixat en flik till froctober! Så (snart och fortlöpande) ska alla som är med i froctober finnas där och få synas lite.

Såg att Tyra Sjöstedt, en av Sveriges mest lästa bloggare har över 29000 kr redan i sin insamling genom bloggen… nog borde väl vi klänningsbloggare och läsare kunna skrapa ihop lite också?

Vill man vara med finns alltså en insamling att skicka pengarna till, enklast är att SMS:a BESEGRA 5613 till72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.
Exempel: BESEGRA 5613 Johanna Westberg

Och att ha klänning såklart! Hur har vi det med klänningarna ute i landet?

 

2 reaktioner till “(Today I’m wearing this) Dress no. 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s